Utstyr og vedlikehold av lekeplass

Vi kan gjøre prosjektering og vedlikehold. Vi har godkjente lekeplasskontrollører.

Kontroll av lekeplass

NS-1176 dekker forskriften av lekeplasskontroll og NS-1177 dekker forskriften av støtdempende lekeplassunderlag.

Vi kan dekke opp begge forskriftene. Samtlige i Eiendom Consult har tatt Lekeplasskontrollør kurs, denne kompetansen gjør at eier av lekeapparat skal være trygg på at vi kan bidra til sikre lekeplasser for barn. Vi har lang erfaring med montering og oppbygging av lekeplasser og lekeapparat. Bygge sandkasser eller montere gummiheller er produkter vi har god erfaring med. Det er viktig å ivareta lekeplassen for de små, vi voksne ønsker å ha et sikkert arbeidssted da må vi påse at dette er hos barnene også.

Utstyr til lekeplass

Vi har faste underleverandører av aparater og utstyr. Våre erfarne montører hjelper med valg av passende aparater etter kundens ønsker og geografisk beliggenhet.

Prosjektering

Vi utfører planlegging og utførelse av lekeplass etter de krav som gjelder. Imøtekommer kundens ønsker og bistår med tips og anbefalinger basert på vår erfaring. 

Vedlikehold

Påse at det ikke er mulig barn kan pådra seg skader. Vi utfører årlig kontroll i henhold til europeisk og norsk standard. Vi sjekker blant annet etter klemfare, kuttskader på aparatene samt underlaget i henhold til EN og NS.

Finner du ikke tjenesten du leter etter?

Ta kontakt med oss. Vi fikser det meste!